štvrtok 9. októbra 2014

V čom je rozdiel medzi verejným WC a knižnicou?

Pôvodne publikované 9. novembra 2012


Verejné WC na trhovisku v meste
"Hlúpa otázka" poviete si. Veď rozdiely sú skutočne veľké a zrejmé každému. V čom by sa ale líšiť nemali, je uvedenie prevádzkovej doby. Zatiaľ čo verejné WC ju uvedenú majú, u Mestskej knižnice ju na viditeľnom mieste nenájdete. Jedine, že by  knižnica pracovala, či bola prístupná klientom, 24 hodín denne a 7 dní v týždni a potom by bol tento údaj  skutočne zbytočný.
Vstup do Mestsakej knižnice

3 komentáre:

  1. ta fotka je z obdobia rekonstrukcie co dokazuje pritomnost drevenych zabran, tehal a dvere su cerstvo zapenene pur-penou. je logicke ze tam este nie su otvaracie hodiny kedze tie dvere su novo osadene. je trapne robit tu predvolebny skandal a odvolavat sa na staru neaktualnu fotku.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tá fotka bola robená asi rok po rekonštrukcii, v tej dobe sa robila bočná rampa pre vozíčkarov, pretosú tam tie "zábrany". Tento článok je starý, len bol premigrovaný na nové sídlo. Pôvodne bol uverejnený na sídle "nespokojne-piestany.blogspot.sk" v novembri 2012. Za nedorozumenie sa ospravedlňujem. Hoci, ja by som tam otváracie hodiny dal hneď, ako sa prvý krát tie dvere otvorili a je jedno či po 4-mesačnej rekonštrukcii, po víkende, alebo po ich výmene (dverí) za posuvné.

      Odstrániť
  2. Tento komentár bol odstránený autorom.

    OdpovedaťOdstrániť