štvrtok 30. októbra 2014

Kandidát na primátora Cicutto včera znovu bodoval

Je zrejmé, že Cicutto chce byť znovu primátorom. Štvrtý krát a za každú cenu. Už 22. krát sa konalo stretnutie s jubilantami pod záštitou primátora, v tomto prípade jeho. Samozrejme len s tými starými a najstaršími, 70 a viac ročnými, ktorých je veľa a sú najľahšie ovplyvniteľní (Piešťany mali k 1. januáru tohto roka 6693 obyvateľov starších ako 62 rokov). Pominiem teraz ten "šmejdizmus" (slovo vymysleli Česi spolu s tunelovaním), keď ako ešte úradujúci primátor hostí starých ľudí z ich vlastných daní a necháva ich v naivnej predstave, že ich hostí zo svojho. Ako keby toto jubilantské stretnutie bolo to posledné, čo týmto ľuďom chýbalo, tou známou čerešničkou na torte. Lebo veď oni od mesta už asi všetko majú, nie? Vrátane prebytku miest v domoch sociálnych služieb (ďalej DSS), nie? (Kto má záujem, dozvedieť sa o problematike DSS viac, nech si pozrie debatu primátorských kandidátov v televízii na TV Piešťany, alebo na internete http://www.piestanytv.sk/. )
 
Plytvaním daní to však neskončilo. Stretnutie s jubilantami pod jeho záštitou sa pričinením účinkujúcej Marcely Leiferovej (na nastávajúcu 70-ničku vyzerala skutočne výborne) zmenilo na jeho predvolebnou agitáciou. Z jej úst vyšiel o ňom chválospev (kratučký a ako obyčajne nekonkrétny) a nadväzne aj výzva "Veď už viete, koho máte voliť!". Že by to z nej vytrysklo len tak, spontánne, ako na jar vyznanie lásky z puberťáka, asi uverí málokto. A dodatočnému Cicuttovmu "rozhorčeniu" po skončení, á la "čo si to tá Leiferová dovolila", už zrejme neuverí vôbec nikto.
 
Takže, ostatní primátorskí kandidáti, na neho nemáte!

P.S.: Toto stretnutie s jubilantami sa dalo urobiť aj o 2 týždne neskôr - po voľbách a nebolo by o čom písať (teda nie o volebnej agitácii).

1 komentár:

  1. To by bolo dosť divné ak by to bolo koncom Novembra....kedže mesiac úcty k starším je mesiac Október a nedeje sa táto akcia po prví krát,ale 22 krát ako sám píšete tak troliku objektívnosti.Druhá vec je čo rozprávala p.Lajferová !!!

    OdpovedaťOdstrániť