utorok 9. júna 2015

Zimný štadión pýta! - dodatok

Okrem basketbalovej haly, ktorú budeme mať zrejme  na krku čo nevidieť, iniciatívne pripravujete výstavbu tréningovej haly hokejistov aj za naše, mestské peniaze. K tomu sa pridajú náklady na údržbu, opravy a prevádzku. Na to všetko ste ochotní dať financie. A aby sa deti mali kde korčuľovať sme si museli aj tak kúpiť a prevádzkovať zariadenie demontovateľného klziska.
                                       , 
Ale škôlky ste predali rýchlo. A teraz, keď je akútny nedostatok kapacít, tak sa chcete pustiť len do jednej. Keď by nebol príspevok od štátu tak neurobíte ani to. Tá jedna potrebu vyrieši?. Tí poslanci, ktorí rozhodli o predaji škôlok stále sedia v zastupiteľstve. Ich povinnosťou by malo byť, čo najrýchlejšie svoju chybu napraviť.

Oprava mestských komunikácií - len jedna krátka ulica. A máme  v zlom stave i ulice v centre mesta. Čo školstvo, stav budov, vybavenie tried? Čo zariadenia pre seniorov, hospice, zariadenia s geriatrickou starostlivosťou, čo roky odkladaná oprava Kolonádového mosta, stav mestských nábreží Váhu, dopravné problémy mesta - zápchy, ulice preplnené zaparkovanými autami? Na to všetko nie sú peniaze , ale na na športové objekty áno?

Kam to speje? Vy si ani sami sebe neviete položiť takéto otázky a dať si sami pre seba úprimné odpovede?

Peter Záň , Piešťany

1 komentár: