pondelok 15. júna 2015

Oprava chladenia na zimnom štadióne sa do memoriálu konať nebude

Ak sa nemýlim, práve memoriál Ivana Hlinku bol hlavným hnacím motorom, aby sa materiál o zmene rozpočtu prerokoval proti všetkým pravidlám rokovacieho poriadku mestského zastupiteľstva - viď môj predchádzajúci článok (http://radnica-informuje.blogspot.sk/2015/06/co-ste-sa-s-konom-zrazili.html). 


Gratulujem úradníkom mestského úradu a hlavne ŠHK 37, že sa im podarilo vyvolať ilúziu neodkladnej naliehavosti a "zblbnúť" poslancov mestské zastupiteľstva natoľko, že schválili zmenu rozpočtu obrovskou väčšinou bez akýchkoľvek vecných argumentov.

Gratulujem primátorovi Tamajkovi, že bez kontroly a splnenia podstatných náležitostí materiál o zmene rozpočtu zaradil do programu rokovania mestského zastupiteľstva.

A predovštkým gratulujem poslancom mestského zastupiteľstva, že sa dali "zblbnúť" takým primitívnym spôsobom a "hurá systémom" schválili zmenu rozpočtu. Veď načo by im bol technický posudok opodstatnenosti požiadavky ŠHK 37? A teraz, keď je všetko schválené, sa už memoriál Ivana Hlinku konať nemusí.

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára